Információk a Blogról

 • Miért jött létre ?
  Annak idején nagyon sok fórumon, s weboldalon voltam jelen. Sok fajtái voltak ezeknek. Tőlem nagyon sok hozzászólás született összességében. Egyes oldalak a kedvenceim voltak, így ezeket látogattam általában legtöbbször. Olykor még vissza is olvastam a korábbi hozzászólásaimat. Érdekes akkor volt, amikor nagyobb idő telt el két megjegyzésem között. Így láttam mennyit változtam. Azonban nagyon sok oldal már megszűnt, s sajnáltam őket, hisz egyes hozzászólásaim már egy kritikai, vagy teszt jelleggel bírt szinte.

  Időközben blogokra is feltévedtem. Mivel tetszett a kialakítás úgy döntöttem, hogy én is indítok egyet, s ezáltal ahelyett, hogy máshová írnám a gondolataimat – melynek megléte bármikor megszűnhet – inkább sajátot hozok létre függetlenül bárkitől, s bármitől.

 

 • Mi ez a blog ?
  Ez egy nem privát személyes blog. Mint ahogyan a fejrészben is olvasható “virtuális gondolataim gyűjtőhelye”.

 

 • Mit találhatok itt ?
  Elsősorban vizuális tartalmakról írt bejegyzéseket. Sorozatokról, filmekről, játékokról, s nem utolsó sorban zenékről. Ezek azok, amelyek legjobban érdekelnek, amikor bekapcsolom a számítógépet, vagy a TV-t. Mindezek mellett persze számos más dologról írt írások is megtalálhatóak. Természetesen minden egyes bejegyzés teljesen szubjektív, azaz az én véleményemet, látásmódomat tükrözi.

 

 • Mi az, amit biztosan nem találhatok itt ezen a blogon ?
  Letölthető tartalmak, linkek, vagy más néven jogsértő tartalmak. Szexuális bejegyzések, illetve ezeket tartalmazó képek, videók. Mindezek mellett pedig politikai jellegű írások. Utóbbinál természetesen akad egy-egy, de ezeket az írásokat többnyire a személyes tapasztalat miatt keletkeznek.

 

 • Mennyire személyes ez a blog ?
  Az életvitelemben odafigyelek arra, hogy elkülönítsem a dolgaim. Például a magánéletem ne folyjon össze a munkahellyel. Hasonló stílusban vezetem ezt a blogot is. A “helyzetjelentés” kategórián belül olvashatóak a személyes jellegű bejegyzések. Másokkal ellentétben azonban csak felületesen érintem a dolgaim, s az írások tartalma többnyire olyan, amely akár egy ismeretlen emberrel folytatott beszélgetés témái is lehetnének anélkül, hogy a nyilvánosság elé kerülve az későbbiekben sem a magánéletemben, sem pedig a munkahelyemen nem érinthet negatívan.

  Másokkal ellentétben egyébként mélyebb magánéleti dolgokat tartalmazó bejegyzések nincsenek. Egyrészről szinte mindent le kellene írnom ahhoz, hogy egy ilyen írás teljes mértékben értelmezhető legyen, s nem biztos, hogy azok az emberek, akikről írnék örülnének neki, hogy privát dolgok olvashatóak róluk az interneten. Másfelől a magánélet legyen az családi, baráti vagy párkapcsolati tényező részemről oly intim dolognak számít nálam, hogy véleményem szerint nem való sem a blogra, sem más oldalra, fórumra.

 

 • Hozzászólni lehet a bejegyzésekhez ?
  Igen. Ameddig a hozzászólás tartalma a bejegyzéshez tartozik, s kulturált formában születik, s nem reklám céllal, addig meg is maradnak.

  A hozzászóláshoz pedig elég a bejegyzés címére kattintani.

 

 • Mi a blog elérhetősége ?
  Ha írni akarsz nekem, akkor az alábbi e-mail cím lehet a megoldás: dentorel.1987@gmail.com

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.