Mátrix trilógia is bekékült!

Azon filmek közé tartozik a Mátrix, melyet nagyon szeretek. Ugyan már egy ideje itt van a merevlemezemen  nagy felbontásban, de még nem jutottam el odáig, hogy meg is nézzem. A merevlemez élettartamának végéig nem akarok mindent tárolna rajta, így folyamatosan írom ki az anyagokat. Azonban a nagy méretű fájlokhoz bizony írható Blu-ray lemezre van szükségem.
Ha igazán minőségit akarok venni, akkor bizony nem sokkal marad alább, mint az eredeti kiadványnak az ára. Így végül úgy döntöttem, hogy még kétezer forintot hozzáteszek a végösszeghez, így három írható lemez helyett megvásárolom a filmeket eredeti adathordozón:

IMG_20150529_153450

A mai nap tudtam csak elmenni érte, s a délutánom egyik része azzal telt, hogy az első részt megnéztem. Bevallom nagyjából 90%ot adnék rá, ha a képminőséget kellene alapul vennem. Ámbár hibának nem lehet felróni, hiszen egy 1999-es filmről van szó, nem pedig egy újról. Ha pedig ezt vesszük alapul, akkor nem rossz a minősége a kiadványnak.
Az este pedig egyértelműen a két részé lesz, s majd azokat is letesztelem. Azt gondolom, hogy 2490 Ft-os darab áron nem volt rossz vétel eme filmek.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük