South Park: Vaccination Special

A South Park a kezdeti évadaiban nálam nagyon népszerű volt. Nem is meglepő, hogy többször újra is néztem őket, de tény, hogy egy idő után kissé ellaposodott. Azt hiszem talán háromszor abba is hagytam, de mivel sokan írták, hogy poraiból fel támadt, így ismét elővettem. Bár tény, hogy elég nehéz lépést tartani, és meglepő is, hogy az aktuális évadra csak jövőre kerül sor, így majdnem két év telik majd el a 23 és a 24 évad között. Addig viszont kaptunk két különleges részt, amely a járvánnyal foglalkozik. Most az oltás került középpontba. 

A járvánnyal kapcsolatban elég határozott véleményem volt, és van. Ugyanígy van a védőoltással is, amelyet jómagam nem vettem fel, habár amikor minden ehhez volt kötve regisztráltam, de soha nem volt megkeresés, így ezt a dolgot el is engedtem. Mivel kereskedelemben dolgozok, így láthattam azt, hogy az emberek mennyire megőrültek attól ,hogy egy világjárvány küszöbén állunk. S amikor elindult a tévében a járványhelyzettel való komolyabb foglalkozás akkor kezdődött el a hétköznapokban a valódi “showműsor”. A legújabb különkiadás pont ezt helyezte középpontba, amely nem volt annyira erős, mint az elődje, de tény, hogy nagyon sok mindenre felhívta a figyelmet, és jól ki is figurázta az egyes helyzeteket. 

Az új különkiadás ugyan nem lett annyira erős, mint az elődje, és néhány ponton kifejezetten untató is volt, de azért akadtak nagyon jó pillanatai, amikor el tudta kapni azt a fajta dolgot, amit nagyon jól ki tudott figurázni. Ebből a szempontból viszont nagyon jó pillanatsorok voltak, hiszen tény, hogy sok kérdést vetett fel idehaza, hogy ki kapja meg először az oltást, valamint mennyire is védett az, aki beolttatta magát. Hiszen egy olyan vakcináról beszélünk, amit elég rövid idő alatt fejlesztettek ki, s emiatt megbízhatósága véleményem szerint eléggé kérdőjeles. De erre a kérdéskörre is jól feltette a pontot a különkiadás. 

Miért csúszik az új évad, nem tudom. S nem is olvastam utána. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nekem hiányzik a South Park, de tény, hogy az utóbbi időben kicsit azért szórakoztam rajta. Mindenesetre kíváncsi vagyok, hogy vajon jövőre ténylegesen lesz-e premier, vagy elkaszálják-e. Bár tény, hogy a járvány miatt kevés témakörrel tudna operálni a sorozat, így talán nem is baj, ha van ez a két év kényszerpihenő. 

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük