Uncharted: The Nathan Drake Collection

Tavaly év elején váltam tulajdonosává egy Playstation 3-nak. Tény és való, hogy nagyon komfortosan mozgok a gamer világban, ámbár egyetlen egy bökkenő van. Nagyon kevés az olyan cím, ami igazán megfog. Az Uncharted volt az, ami már a videók alapján is lenyűgözött, s nagyon ki akartam próbálni. Konzol exkluzivitásából fakadóan azonban ezt nem tudtam. Mikor beléptem a munka világába ugyan már megvolt a lehetőség, hogy vásároljak magamnak egy konzolt, de úgy véltem, hogy a trilógiát tartalmazó három játékért nem éri meg, illetve nem költök havonta eredeti kiadásra. Mindezek mellett pedig ténylegesen kevés az olyan cím, ami megfog.
Ellenben amikor megtudtam, hogy Blu-ray lejátszóként is lehet használni az adott konzolt nem volt más, mint hogy azonnal beszerezzek egyet. Egyetlen egy negatívum ért, hogy sajnos egy Full HD TV készüléken a sima HD tartalom vonalsimítást nélkülözve kicsit mosott képet adott. Az új generációs konzol azonban már teljes felbontással nyomul, s ugyan a The Last Of Us Remastered kiadása nagyon jól sikerült, ámbár azért az egy címért megint nem lett volna költség hatékony váltani. Azonban a negyedik Uncharted mellett október 9-én érkezik a The Nathan Drake Collection, mely tartalmazza mind a három részt feljavított grafikával.

unchartedthenathandrakecollection

Tény és való, hogy a negyedik rész miatt engem végül megvettek, így végül eldöntöttem, hogy beszerezem a Sony negyedik generációs konzolját. Leghamarabb kizárólag év vége előtt lehetséges, addig pedig úgy néz ki a megjelenések sora miatt bizony az év hátralévő részére is számolnom kell a túlórákkal.
Addig viszont kaptunk egy remek előzetest:

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük