Ha te tudsz jobbat…

Szokott elhangzani a szólás. Hát én tudtam jobbat!

Kezdjük ott, hogy virtuális ismerőseim túl nyomó többsége vezet blogot, amiket én előszeretettel szoktam olvasni. Így egy idő után én is nyitottam egyet a blog.hu keretein belül, de az annyira nem nyerte el a tetszésemet, így hamar a feledés homályába veszett.

Aztán sikeresen beregeltem magam az atw.hu-ra, ahol a többszöröződő reklámcsík zavart, így átkerült a blog a xoo.hu-ra, amin minimális reklám volt, plusz ha a cím után beírtam egy “u” betűt, akkor automatikusan reklám mentesen jött be a blog. Juppé! Kétszer egy napos elérhetetlenség volt ez idő alatt, a második pedig végzetesnek tűnt. Ugyanis belépés után egy csomó hibaüzenet fogadott. A tárhely MySql adatbázisába se tudtam belépni, ugyanis mindenféle biztonsági figyelmeztetés ugrott fel ablakokban, így adatbázis kimentést sem tudtam csinálni.

Elvileg csak írtam három hónap alatt 39 bejegyzést, csak nem örülnék, ha elveszne. Így elkezdtem regisztrálgatni az ingyenes tárhelyekre, végül mégis csak úgy döntöttem, hogy az atw.hu a legideálisabb.

Ám a gikszer jött magával, ugyanis az általam kiválasztott design képei nem jelentek meg! Újra regisztráltam, de a helyzet nem oldódott meg. Így nem sokkal “hajnal” 2 után fogtam az egész blogot és rátettem a saját tárhelyemre. Kicsit feszélyez, hogy itt van. Az összes foglal vagy 12 MB-ot, az 1,8 gigás tárhelyemen, ahol van 1,3 giga szabad helyem. Nem ökörködök a bejegyzésekben, van rá igény, “szennyest” nem teregetek ki, szóval elvileg nincs miért pironkodnom. Mindenesetre létre hoztam egy aldomaint, hogy azért látszódjon, hogy azért ez külön áll az általam készített és fent tartott weboldaltól. Majd, ha lesz rá lehetőségem, akkor majd átdobom valami más tárhelyre. Azért gáz, hogy egy normális szolgáltató nincs a magyar piacon…

Igazából befejezve a bosszankodó sorokat, sok minden nem történt velem az elmúlt napokban. Nappal döglesztő meleg van, így ülök itthon. Semmi kedvem sincs kimenni.  Estére meg már nem sok kedvem van elmenni itthonról, habár Csütörtökön azért “megléptem” pár órára. Egyszerűen olyan meleg van még este kilenc után is, hogy nincs kedvem elhagyni a lakást.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük