…és akkor ez sem kerül fel a polcomra!

Lara Croft and the Temple Of Osiris számomra hihetetlen nagy pozitív meglepetés volt. Igaz, hogy a képernyő előtt lehúztam legalább nyolc órát egy huzamban (aminek meg is lett az eredménye végül fej és szemfájás keretén belül), de megérte aznap.
Nagyon sok olcsóságot találtam eddig a Media Markt-ban, így nem is meglepő, ha ez az üzletlánc az én kedvencem. Tegnap is betértem, s habár tudtam, hogy lesz dobozos verziója a szóban forgó játéknak, de nem rendeltem meg. Így meglepett, amikor megláttam a polcon. Bevallom a majdnem 10 rugós ár azért kicsit húzósnak tűnt, így tegnap nézegettem, hogy vajon ekkora nagy bitang dobozba vajon mi is került bele?

912706l6XQL._SL1500_

Egyébiránt úgy voltam vele, hogy az elmúlt fél évben bevállalt túlóráknak köszönhetően többet nem kérek belőle. Azonban ma úgy döntöttem, hogy inkább bevállalom, s visszamegyek megvásárolni. Ekkor belebotlottam ebbe a hozzászólásba:

0235987423

Minden bizonnyal tegnap néztem volna, ha kibontom a dobozt és nincs benne semmi. Mindezek mellett a bitang nagy dobozban valami olcsó műanyagból kreált iszonyatosan kegyetlen ótvar miniatűr figura van.

Valahol megértem a kiadót, hogy mindent megtesz, hogy minél többen vásárolják meg az adott terméket. De az internetes aktiváció, illetve a letöltőkulcs szerintem rossz irány. Ugyanis mi van akkor, ha nincs internetem? Vagy megvásárolom, és mondjuk karbantartás van a szolgáltatónál?

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük