Névnapi ajándék lesz-e a Lost: The Complete Collection

Annak idején nagyon magával ragadt a Lost világa. Bevallom, hogy az első három évad volt az, ami maradéktalanul bejött. Utána a többit már feltételekkel fogadtam el csak.
Ha az ember belekezd valamibe – főleg akkor, ha az örömet okoz neki, vagy szórakoztatja – akkor bizony elég nehéz leállni. Na már most nálam tökéletesen igaz ez az eredeti kiadásokkal szemben. Nem csak azért, mert ténylegesen jobb képminőséget kapok, hanem az extrák sem egy elhanyagolható tényezők. Annak idején terveztem a megvásárlását, de az ára miatt sajnos kiesett nálam. Természetesen hozzátartozik mindehhez, hogy ugyan megjelent itthon a teljes sorozat DVD-n, s jóformán csúnya szófordulattal éljek már szaré, húgyé árulják nem tartok rá igényt. A fórmátum miatt. Az új TV készülék is lényegében “rákényszerített”, hogy áttérjek a Blu-ray minőségre, mely tökéletes kép és hangminőséget jelent legtöbbször. És ugyebár tudjuk, hogy itthon nem jelennek meg sorozatok ebben a formátumban.

Még az előző hónapban kicsit felkaptam a vizet, hogy a Terminator: The Sarah Connor Chronicles tele volt reklámmal, mert csak a tv-ből rögzített HD változatot tudtam ennyi idő megszerezni. Az angol amazon oldalát lapozgatva láttam, hogy szállítási költséggel együtt két évadot Blu-ray formátumban megkapom annyiért, mint itthon egy friss DVD kiadást. Megrendeltem, meg is jött.
A tökéletes kép és hangminőséget alapul véve valami hasonló állt elő a Lost-tal is. Az első évad nagyjából négy ezer forintért elvihető, azonban a többi már kicsit drágább. Pont emiatt gondolkodok az alábbi kiadványon:

81RgEFY8QHL._SL1464_Ahogyan számoltam, ha külön vásárolnám meg az évadokat, akkor nagyjából 45 ezerből jönne ki, azonban ha a fenti kiadást veszem meg, akkor csak 24 ezer lenne. A youtube segítségével és pár fórum elolvasásával megvilágosodtam, hogy igazából ugyanazt vásárolnám meg egyben, mint külön. Csak jelen esetben az évadok kapnának egy gyűjtődobozt.

…meglátjuk.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük