Megjöttek a majmok!

Nem is nagyon vártam semmit az első résztőlde jó magam is meglepődtem, amikor ténylegesen élveztem minden percét. Így nem is volt véletlen, hogy amikor lehetőségem volt, s az ár is kedvezőnek bizonyult, akkor megvásároltam Blu-ray lemezenmásodik részre már be is ültem moziba.
A minőség részemről megvolt, így nem is volt kérdés, hogy ez is a polcra kerül majd eredeti lemezformátumban. Mivel a szállítási költség megdobta volna jelentősen az árat, így végül offline helyen (igen, igen MediaMarkt) vásároltam meg.

DSC_0002Délután természetesen azonnal neki is ültem a kiadványnak. Azt kell mondanom, hogy korábban már töltöttem le pár release-t, de hiába voltak azok kifogástalan minőségűek, de valahogy mégis érezhető, hogy mennyit is jelent egy eredeti, tömörítetlen, s tökéletes bitrátával rendelkező lemez.
Remek szórakozás volt, s a képminőség valóban tökéletes, már-már vizuális orgazmus kerülgetett. Eredeti nyelven néztem meg, így a 7.1 -es hang valami iszonyatosan remekül szól. Azonban a felirat hagy némi kívánnivalót maga után: ugyanis rengeteg helyen vettem észre, hogy teljesen máshogy fordították az adott szöveget, illetve akadt pár stilisztikai hiba, illetve elírás.

Az extrák kielégítőek, habár java részükbe beletekintettem. Nem bántam meg a vételt. Igazából gondolkodóba estem, hogy esetleg a fém dobozos kiadást veszem meg, de amikor kezembe vettem, s láttam, hogy az ismertető milyen igénytelenül van rá ragasztva (!!!!) a hátoldalra, inkább letettem róla.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Egy hozzászólás a(z) 0ejegyzéshez

  1. Visszajelzés:War For The Planet Of The Apes (2017) – Dentorel blogja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük