Újabb Harry Potter Blu-ray!

Olykor-olykor azért én is felmegyek az online áruházakba, hogy vajon mi is a helyzet. Annak idején sorra vettem volna a filmeket, de sajnos nem volt rá anyagi keret. A Full HD tévévásárlás viszont elszomorított, hogy az addig meglévő DVD-k nem festenek jól egy ilyen készüléken. Ezért jobban meggondoltam a Blu-ray lemezek vásárlását. Ahhoz, hogy valamit megjelenéskor, teljes áron vegyek meg nagyon, de nagyon jónak kell lennie számomra. Ebből fakadóan többször a Vatera volt segítségemre, ahol egy DVD áráért megkaptam egy Blu-ray-t. Most azonban az Xpress-en néztem szét, s mikor megláttam, hogy mennyiért vannak akciózva a Harry Potter Blu-ray-ek, úgy döntöttem berendelem a hiányzó darabokat. Hisz végül jobban járok, mint ha használtan vettem volna őket.

hpbdEgyelőre csak belenézegettem a filmekbe. Képminőségük szinte kiváló, s azért látszik, hogy van különbség az internetről letöltött változatokhoz képest. Meg ugyebár kinek is van arra ideje – illetve letöltő helye -, hogy tömörítetlen, akár 50 gigabájtot meghaladó lemezformátumban töltse le?
Az utolsó két epizód még hiányzik, azt feltehetően a MediaMarkt oldaláról fogom majd megrendelni, mert ahogy néztem, ott olcsóbb. Ámbár ezt áttolom decemberre a Majmok bolygójával együtt.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük