Xbox 360 a láthatáron?

Azt hiszem a Playstation 3 mellé újabb konzol lesz megvásárolva. Ebből fakadóan pedig azt most már kimondhatom, hogy játék függőségem határtalan. Mindezt annak ellenére mondom, hogy annak idején eléggé konzol ellenes voltam, azonban az exkluzív címek vásárlásra kényszerítettek/kényszerítenek.

Az egyik legnagyobb szívfájdalmam, hogy a 2008-ban megjelent Tomb Raider : Underworld kiegészítőit Xbox 360 exkluzívvá tették, melynek köszönhetően sajnálatos módon a történet nem lehet teljes más platform tulajainak. A Microsoft újabb pofátlan döntése, mely szerint a Rise Of The Tomb Raider kizárólag Xbox One-ra lesz elérhető. Később érkeztek olyan hírek, s most már a hivatalos oldala is arról árulkodik, hogy Xbox 360-ra is elérhető lesz. Nyilván kicsit butított grafikával, de érkezik. Mivel eme konzol ára fele az új generációsénak, így erre esett a választásom. Pár dolgot eladtam, így a fentebb nevezett játékot meg is rendeltem, hogy a kiegészítőit magaménak tudhassam.

Végül is elfér, annyira nem drága, ha spórolok rá. Mindezek mellett vannak olyan címek, amelyek tetszettek, de nincsenek meg. S mivel az Xbox 360 kontrollerétől nekem vizuális orgazmusaim vannak, így talán nem is árt, ha jó pár címet erre szerválok be. A konzol beszerzésének tervezett hónapja: 2014. október.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük