How I Met Your Mother: 4.évad

Egyre gyorsabban mennek kifelé a kedvenceim, s ebből kifolyólag egyre több időm szabadul fel. Yeeahh!

Hétfőn nyári szünetre ment a közkedvelt, itthon szörnyű magyar címmel rendelkező  (Így jártam anyátokkal) How I Met Your Mother. És igen, ennél sem lesz falkaparás.

Tavaly ismerkedtem meg a sorozattal, s a Friends után jó kis felüdülés volt, főleg, hogy előtte milyen stílusú sorozatokat is követtem. A történet egyszerű, de nagyszerű. Valahol 2029-ben Ted Mosby elkezd mesélni a gyermekeinek egy történetet arról, hogyan ismerkedett meg az anyjukkal.

Első részben már rögtön kiderül, hogy ki nem lesz az anya, szóval sokaknál ez kicsapta a biztosítékot. Nálam nem, de azért meglepett rendesen. Tavaly három évad ment le egyszerre (hozzávetőleg 55-60 epizód) pár hét alatt, nagyon a szívembe zártam. Persze az évadok végén akkora cliffhangerek nincsenek, mint más sorozatokban (szerencsére).

Az idei évad nekem kicsit laposnak tűnt, de gondolom ez attól van, hogy nem folyamatosan néztem az epizódokat. Továbbá ott volt a női színészek (akikből kettő van) terhessége, és hát valljuk be, ha nem olvastunk volna róla, akkor is feltűnt volna, mert nem a legjobb módon sikerült elrejteni azokat a “fránya” pocakokat. De megpróbálták…

Az az epizód nem tetszett a harmadik évadban, melyben Ted ünnepelte a születésnapját. Szóba került egy kecske, ami elég érdekes poénnak ígérkezett. De csak ígérkezett, ugyanis egy “Jajj, ez egy évvel később volt” beszólással nem derült ki semmi arról, hogy milyen borzalmas dolgot tett a kecske. Már majdnem el is felejtettem, amikor is az évadzáróban előkerült az állat.

Örömmel nyugtáztam, hogy végre erről is megtudhatok többet. De valahogy elég laposra sikeredett ez is, sajnos.

Maga az évad kicsit fura volt, azt mondanám, hogy hullámzott a minőség. Persze voltak jó epizódok, annak kifejezetten örültem, hogy visszatekintések is vannak szép számmal, de nem olyan Friends féle, ahol a régi epizódokból vágnak be részleteket.

Mindenképp újra kell nézni az évadot, míg korábbi évadokból rengeteg epizódot fel tudnék idézni, addig a negyedik évadból alig párat. Kedvenc epizód pedig mindenképp az volt, amikor Robin megkapta a reggeli bemondó szerepét, ami hajnali négykor kezdődik…

Persze az nem kérdés, hogy ősszel folytatom a szériát.

Egy bejegyzés itt

  1. Pingback: How I Met Yout Mother: 4.évad – Dentorel blogja

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük