Elkezdődött!

Kezdetét vette a december, mint az utolsó hónap a 2009-es évben.  Ahogyan lenni szokott, természetesen elkezdett mindenki készülődni az ünnepekre, már most. A város javában fel van díszítve, külön öröm számomra, hisz végre némi stílusérzékű “csapat” vette kézbe a belváros feldíszítését, s igazán igényes munkát végeztek. Teljesen elfogadható, szemet gyönyörködtetőre sikerült, így legalább lesz valami pozitívum a szürke hétköznapokon, amikor épp a buszmegállóba baktatok.

Meglepő módon meglehetősen jó idő van, amit vétek lenne nem kihasználni. Gondolom majd jönnek a durva fagyok, de addig lehet lazulni. Ugyan hétköznap itthon vagyok köszönhetően annak, hogy az iskola fenemód lefáraszt, a tanulás végképp leszívja minden agysejtem, így a szabadidőmben inkább bámulom meredten a képernyőt, mint sem megmozdítsam bármelyik végtagom. Ettől függetlenül fel kell készülni a hidegre! Szóval a kelleténél több itthon ülés lesz, szóval kell valami elfoglaltság. Mivel merevlemez vásárlást kénytelen vagyok odébb tolni, ezért tesztelve az új PC-m képességeit úgy döntöttem, jó pár játékot előveszek, kipróbálok, kipörgetek. Nos, első áldozat a Resident Evil 5 volt, aminek tetszetős grafikája volt ugyan, de annyira monoton játékmenettel bírt, hogy végül letöröltem. Utána természetesen az agyondicsért Batman: Arkham Asylum jött, ami számomra kétesélyes. Vasárnap akadtam rá a Star Wars: The Force Unleashed Ultimate Sith Edition-ra, melyet sikeresen kipróbáltam, s alig pár órája be is fejeztem (külön bejegyzést szentelek neki).
Ehhez kapcsolódik, hogy vasárnap nagyban telepítettem, s szépen el is ment az éjszakám egy negyede, ami azt vonta maga után, hogy a másnapi suli sztornózva lett. Mivel többen jelezték, hogy a mai, illetve a holnapi napot kiveszik szünetnek, s így már csak “Hol volt, hol nem volt” emberkék maradnak, így itthon maradtam. Program szokásos: kellemes elfoglaltság a jó meleg szobában.

Estére pótolok sorozatok terén, illetve filmeket is illene elővennem, amik már elég rég itt sorakoznak a lemezem megtekintetlenül.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük