És elkezdődik az utolsó hét…

… a gyakorlatomból! Halleluja! Gondolom mindvégig a szemem előtt fog lebegni, hogy péntek délutántól ismét szabad vagyok. És valszeg az a maradék hat hét, ami marad a nyárból azzal telik, hogy itthon leszek.

Terveztem, hogy tovább fogok melózni, de sajnos csak a Tesco-ban van munkalehetőség, de ugye tavaly oda akartak beszervezni, s kis híján átcsesztek. Szóval köszönöm, inkább itthon poshadok, senki ne vágja már át a fejemet az utolsó nyáron, melyet még diákként tölthetek. Mivel a gyakszihelyem lényegében megfelelő, lehet elkuruttyolok pár álcázott köhögést. Nem mondanék nemet, ha még egy-két hétig ígéretes fizetésért marasztalnának. :D

Pénteki napom eltelt, pont olyan borzalmasan, ahogy indult. Szombatom kicsit jobb volt, habár kicsit le voltam törve, szóval csak néztem azokat a sorozatokat, amellyekkel el voltam maradva. Ennek kapcsán ledaráltam a The Big Bang Theory-t (majd írok róla, valamikor). Valamennyire visszajött a jókedvem, miután a sorozat betétdalát meghallghattam többször, de aztán megint beütött a pech. Most nem tudom, hogy ez valami vírus, vagy szimplán elrontottam a gyomromat, de tény, hogy elég pocsékul éreztem magam tegnap. Reggel mikor felkeltem, elég jól voltam. Miután ettem, ismét elég rosszul éreztem magam. Szóval érdekes lesz a holnapi nap. Nem olyan vészes a helyzet, bár nekem ha valami bajom van fizikailag, még a legenyhébb tünetektől is kiakadok.

Holnap délelőtt vagyok, 6 órás műszakban. Szóval pontosan 1 óra és 10 perce aludnom kéne, hogy pihenten menjek munkába. Igazából régebben annyira nem törödtem azzal, hogy mennyit alszok, a lényeg megvolt és kész. De tavaly óta – amikor is a túlzott tanulásnak, és energiaital fogyasztásának köszönhetően – sikeresen felborítottam az alvási ciklusom, valahogy rámtelepedett ez, hogy számolom, mennyit is kéne aludni. Ugye embertípusokként ez változik, igazából magam sem tudom megállapítani, hogy nekem mennyi az épp ideális. Annyi biztos, hogy 8-10 órás alvás után sokkal jobban unom a dolgokat, sokkal könyebben elfáradok, mint ha keveset aludnék. Szóval feltehetően ma elég későn fogok elmenni aludni, holnap nehezen kelek majd, de gondolom a reggeli gyors fürdés majd felfrissít. :D Főleg, hogy délután nekem még lesz angol órám is. Ráadásul a bankkártyámért is be kellene mennem, de azt napolom keddre.

Mai napom viszonylag gyorsan eltelt. Beszereztem Kelly Clarkson új albumát. Csodás! :D Szóval oda vagyok, meg vissza. Közben új külsőt varázsoltam a blognak, de egyelőre pár opció még angolul karattyol, mert nem volt időm megcsinálni, s nem akartam ezzel tölteni az egész délutánt. Majd kisebb dózisokban megcsinálnom a következő héten, vagy egészben a következő hétvégén. Jövő hétvégétől pedig erősen pihenés lesz, szóval pótolom a hiányosságaimat minden téren. Valószínűleg az esti program valami szabad ég alatti lesz, míg az egész napot a szoba árnyékában fogom tölteni. Nem bírom túlzottan a meleget, szóval… Pótolom a sorozatokat, filmeket, játékokat, hogy ne csak a “nyávogásomat” kelljen olvasni. :D És valószínű, hogy írok majd egy hosszabb bejegyzést arról, hogyan is telt a gyakorlat, mit is kellett csinálnom.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük