Újabb kék lemezek…

Májusig leginkább az jellemezte a fizetést, hogy általában maradt következő hónapig egy elég szerény, minimális összeg. Általában pont azért, mert nagyobb értékű dolgokat vásároltam olyannyira, hogy egyszerűen a fizetésem 80%-a ment el erre. Szerencsére idén már nem tervezek nagyobb hangvételű dolgokat, így lehetőségem nyílt, hogy alacsonyabb árú termékeket is megvásároljak. Így bővült a ruhagyűjteményem, illetve eredeti digitális adathordozókat is megtudok most már vásárolni.
Idény nagy szerencsém volt, amikor rábukkantam egy olyan Blu-Ray lejátszóra, ami más kereskedelmi egységekben majdnem a harmincezres kategóriába tartozott, ahol vásároltam ott megkaptam ennek töredékéért, lévén nem fogyott jól, s ilyen akció keretében akarták kiszórni a készletet. Alapjáraton is ezt szemeltem ki, de tesztelés során kiderült, hogy az .mkv fájlok lejátszására nem igazán alkalmas, hisz jó pár filmemnél rosszabb a képminősége, mint ha számítógépről játszanám le tévén keresztül (gondolom a codec frissessége miatt áll fent ez a helyzet). Mivel egyébként is átálltam a Blu-Ray és a HD szabványra, így amint anyagiak lehetővé tették azonnal beszereztem eredeti lemezeket.  Nos, a mostani fizetésem sem úszta meg anélkül, hogy belőle Blu-Ray lemezt vásároljak:

Rengeteg filmmel rendelkezem már alapból is. Akár VHS, DVD szabványról legyen szó. Azonban a Kill Bill az, ami megvolt VHS-en, majd később DVD-n és most Blu-Ray-en. Az okát nem tudom, de valahogy mindig alacsonyabb áron adták, mint más kiadványokat.

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük