Ejj, Ejj…

A legutóbbi bejegyzés óta eltelt majd egy hét. Igazából majd két mondatban össze tudnám foglalni az egész hetet. Kezdve azzal, hogy múlt héten vizsgáztatások miatt nem volt kedvem a helyettesítő tanárok képét bámulni. Annak fényében pedig végképp nem, hogy gyakran még helyettesítés sem volt, és a tananyagnak már bő egy hónapja a végére értünk.

Így a hétfőt követte a kedd, szerda. Szinte az egész hét. Napi bontásban volt 1-2 óra, ami a bejáróknak halk megfigyeléssel telt, míg a lógósoknak izzadás a jegyért. Igazából nem is tudom érdemes lett volna bemenni.

Fennáll az a helyzet, hogy itthon semmi kedvem sincs ülni, suliba pedig semmi kedvem bemenni. Unalom felsőfokon, yeeahh! Ráadásul itthonról ki se tudtam nagyon mozdulni a szeszélyes időjárás miatt.

Tegyük még hozzá, hogy jövő hétre is ilyen időjárást mondanak. Délután volt több, mint 30 fok, estére már alig volt tíz. Napsütésből esőzés.

Visszatérve eredeti helyzetemre, megint csak nem tudok mit kezdeni magammal. Ha jegyeimre szeretnék pillantani, akkor kizárólag a holnap nap fontos, utána már simán kivehetném a “szabadságot”. Mindegy.

Mit tervezek nyárra? Na hát erről fogalmam sincs.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük