Jurassic Park Adventures

Gyermekkorom egyik legmeghatározóbb filmje egyértelműen a Jurassic Park volt, melynek mindhárom részét beszereztem VHS-en, melyeket már agyonnéztem olyannyira, hogy már kellett volna utánpótlás, ami nem valósult meg. Az egyik ok, hogy joglejárat miatt már nem volt kapható, a másik pedig az, hogy a VHS korszakot eltörölte a DVD korszak beköszönte.

Természetesen szerettem volna, ha kedvencem játékadaptáció formájában is visszaköszön. Köszönni visszaköszönt, de egyik sem volt olyan, amit én elvártam volna. Egyedül a Jurassic Park: Operation Genesis volt az, ami még viszonylag megközelítette azt a színvonalat, amit én elvártam volna. De sajnos a játék csak egy ideig szórakoztató.
Azonban a TellTale játékstúdió bejelentette, hogy érkezik a Jurassic Park Adventures, mely az első filmet venné alapul, s olyan elemekkel bővíteni azt, mellyel olyan játékot kapnának a film rajongói, mely méltó Steven Spielberg alkotásához.  A részletek annyira nem érdekelnek. Az viszont igen, hogy megjöttek az első képek.
(Képek kattintásra nagyobbodnak. A többiek pedig a részletek mögött várakoznak)

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

2 hozzászólás a(z) Jurassic Park Adventures bejegyzéshez

  1. noel mondta:

    elég csúnyácska a grafikája ahoz képest h 2011-es :(:)

  2. Dentorel mondta:

    Nem olyan rossz ez. Szerintem tűrhető. Meg nem is baj, ha kicsit gyengécske a grafika, elvégre nem mindenki akar hétről hétre PC-t fejleszteni. 😉 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük