Most egy jó hónap kezdődik (?)

Próbaidő lejártával ismét visszahuppanok a hétköznapokba, amikor is itthon fogok dögleni. Tél van, röpködnek a mínuszok nekem pedig nem igen van kedvem kimenni.

Tegnap kecsesen bementem a munkahelyemre, ahol a próbaidőmet töltöttem. A szilveszter napján – és egyébként egész december hónapban – történteket kicsivel jobb színben tüntette fel az, hogy semmi kicseszést nem kaptam fizetés kapcsán, így viszonylag korrekt összeget vehettem át, melyet majdnem teljes egészében magamra költhettem.
Anyunak már korábban is panaszkodtam, hogy egyes munkába menet előtt lazán úgy érzem beszereznék egy géppuskát és lazán túlvilágra küldeném a jelenlegi kollégákat. Ebből a panaszáradatból pedig érződött, hogy ez nem az én helyem, s bizony a körülmények sem alkalmasak arra, hogy én itt hosszabb ideig maradjak. Nem fogom azt mondani, hogy nem estek rosszul ezek a dolgok, de a tapasztalt emberre gyakran érdemes figyelni. Így mikor anyu mondta, hogy ha kezembe lesz a pénzem másként fogom értékelni a dolgokat… hát másképp értékeltem a dolgokat.

Azonnal a helyi műszaki áruházba vettem az irányt, ahol beszereztem némi DVD utánpótlást, hisz hétvégén sikeresen begyűjtöttem a Star Wars előzménytrilógia valamint eredeti trilógia HD változatát. Ugyan eléggé égette a pénz a zsebemet, de erőt vettem magamon, s kizárólag az üres DVD-kre összpontosítottam. Hazaérve pedig azonnal gép elé röppentem, s megrendeltem az alkatrészeket a gépemhez, amikre hellyel-közzel már szükség volt. Szerencsém volt, hisz olyan online áruházra akadtam, ahol kicsivel olcsóbban jöttem ki, mint terveztem. Mivel több dolgot rendeltem, így igaz lett a mondás, hogy sok kicsi sokra megy. Így több mindent tudtam végül venni, mint amire pénzem lett volna, vagy pedig tervbe lett volna. Nagyon örülök például az új gamepad-nek, ami elég jó a korábbihoz képest, így eddig még olyan játékkal nem találkoztam, amelyik maradéktalanul nem működött volna együtt vele. Ugyan még szokni kell a kezelését, de bele lehet tanulni.

Az elkövetkezendő két hétben pedig kizárólag pihenni kívánok…

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük