“Vedlés”

Az elmúlt két napban csak itthon voltam. Mint már az előző bejegyzésben már említettem, sikerült remekül leégnek a vasárnapi strandolás alkalmával, ami mellé még beszerváltam egy napszúrást, meg egy jó izomlázat.

Szóval nagyjából itthon voltam, bár leginkább mentem volna világnak, azonban ahogy kiléptem a lakásból, s a bőrőmet napfény érte, szinte azonnal elkezdett égni, s elviselhetetlen kínomban inkább visszafordultam.

Ma fura volt az időjárás. Sütöt a nap, esett, szakadt, amit jég is kísérte. Ezután elment az áram, szóval nagyon örültem. Végül azért akadt jó dolog is a mai napon. Végre kiszállították az új gépházamat, amit egyelőre még nem tudok használni, mivel nincs meg minden alkatrész hozzá, mivel ez egy teljes PC csere lesz, íme a kicsike:

Azokat az alkatrészeket, ami már meg van hozzá már be is szereltem, majd óvatosan visszacsomagoltam, majd betettem a szekrénybe, biztonságos helyre.

Mennék már strandra, de úgy néz ki a héten már nem megyek. Az arcom szépen elkezdett hámlani, hát mit mondjak, nagyon “szexin” nézek ki. Ráadásul a vállam még mindig csupa vörös, szerintem kicsit duzzadt is. Ejj, mi lesz itt még egy kis laza strandolásból…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.