Fájdalom, izomláz…

Viszont eldöntöttem, hogy a nyár maradék részében – ha az idő is engedi, természetesen – megrohamozom a strandot. A helyire nincs kedvem menni, drága, sokan is vannak. Szárazföldön még elmegy a tömegnyomor, de vízben számomra nagyon gáz. Szóval 35-45 perces biciglizésre levő strandot szemeltem ki magamnak. Úgy terveztem, hogy két naponta megyek, lévén, hogy strand után nekem azért hajat is kell mosni, és azért naponta egyáltalán nem akarok. Mondjuk 35-45 perces sztem nem hosszú, de sokaknak igen, így kénytelen leszek legtöbbször egyedül menni.

Változott a terv, ráadásul önszántamból.

Ma voltam strandon, szülőkkel. Este keveset aludtam, kb. 10-kor indultunk, 11-re (vagy előbb) kint is voltunk. Nem kell mondanom, hogy én összesen, ha 20 percet voltam kint. Szülők 14 órakor hazaindultak, én kb. egy órával később, így kb. 4-4,5 órát töltöttem a vízbe, ahol persze nincs árnyék.

Én annyira nem szeretem a napot. Így amikor menni kell valahova, akkor olyan időpontot választok, amikor nem tűz úgy nap, vagy árnyékban megyek. Persze mikor csak úgy improvizálok, s elmegyek itthonról, akkor azt korán reggel (már amikor felébredek), vagy pedig este felé, este lépem meg. Így nap nem igen ér, így a mai strandolás alkalmával rendesen leégtem, mit ne mondjak. Mivel este keveset aludtam, így fél nyolckor bevertem a szunyát, de tízkor már felkeltem, ugyanis nem tudtam úgy feküdni, ahogy nekem kényelmes, mert fáj a vállam (vállam és az arcom égett le), és emellé még izomláz is társul. Pfff…

Egyedül nincs időérzék, többen ritkábban tudunk menni, így szerintem a maradék két hétben még kétszer kinézek, és ennyi. Az út hosszú, hogy csak laza 1-2 órát legyek kint, ha több időt töltök kint akkor meg leégek. Ah, ez így gáz.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.