Generációváltás: Huawei P40 Pro

Ha vásárlásról van szó, akkor nagyon igyekszek odafigyelni, hogy lehetőleg ne bukjak anyagilag. Ez főleg igaz műszaki termékekre is. Eddig szerencsésnek bizonyultam javarészt, hiszen mindig utánajártam honnan vásárolok, és mit. Már januárban volt egy bejegyzés, hogy a két előfizetésem közül az egyik lejárt, s a másik pedig lejár nyáron, így esedékes lesz ismét egy új készülékvásárlás, mert belefog férni a költségvetésembe.
Eddig sikerült visszafognom magam, ugyanis végül döntés született, hogy a másodlagos előfizetés megörökli tőlem az anyám mivel az ő előfizetésével most probléma van, így a sajátomat meghosszabbítottam, s így végül kihasználva a járvány és az amerikai szankció miatt erős értékcsökkenést beruháztam újabb Huawei készülékbe, amely jelen esetben egy P40 Pro:

Az elmúlt időszakban utánajártam mindennek, s több fórumon is jelen voltam, így minden kérdésemre választ kaptam azoktól, akik már rendelkeznek a készülékkel. A jelenlegi készüléken is teszteltem azokat az áruházakat, ahonnan beszerezhetem majd azokat az applikációkat, amelyeket használok, de épp nincs fent a Huawei saját áruházában. A készülék egyelőre nincs a kezemben, és kiszállítják pár napon belül, mert sajnos üzletben való átvételre lehetőség nincs, s az értékcsökkenés hatással volt arra is, hogy a szolgáltató ne is tartson az üzleteiben csak bemutató darabot.
Természetesen felhívták rá a figyelmemet, hogy mit kell tudni a készülékről, s eléggé meg is lepődött az ügyintéző, hogy mennyire jól tájékozott voltam. Ámbár tény, hogy ha pénzről van szó, akkor azért odafigyelek, főleg akkor, ha nagy összegről van szó. Mivel eredetileg is ezt a készüléket terveztem megvenni, így már megvásároltam az USB-C – Jack átalakítót, valamint korábban már rendeltem tokot, ami a mai napon átvehető volt. Mivel minden alkalmazás elérhető lesz, így minden bizonnyal nem csináltam rossz vételt, s nagyon kíváncsi leszek a fotós képességeire, amit minden bizonnyal tesztelni fogok, hiszen nem csak enyhe időjárással nézhetek majd szembe, hanem haza is látogatok majd a jövő héten.

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük