Apokalipszis

és akkor ebben az évben teljesült az utolsó rendelésem, s ezáltal 2017 maradék idejében nem tervezek rendelni, s vásárolni semmit.
Annak idején én sem estem hanyatt a 2012-től, de viszont tény, hogy nagyon látványos. Amennyiben az ember kikapcsolja az agyát, és mondjuk gyönyörködni akar abban mire is képes már a filmipar, akkor ez a film lehet az egyik tesztalany. Még akkor is, ha tele van logikátlanságokkal, történetvezetési buktatóval, s nem egy-két jelenetnél érezhető idegenkedéssel, azaz pillanatokra megtörő valóságkieséssel, mely annyit jelent, hogy a film tele van másodperces jelenetsorral, ahol érezhető a számítógépes munka. 

Ebből fakadóan sem vásároltam meg eddig, mint sok más filmet, ami megütötte azt a szintet, hogy tetszett, viszont az 5-6 ezer forintos árat sokallottam érte. Ezért is örültem, amikor karácsony előtt egy 20 filmet ismét forgalomba hoztak 1990 forintért. A szállítási költség csökkentése, illetve kikerülése végett két pakkban voltak a filmek, de volt, amelyik csúszott, volt amelyik előbb jelent meg. Így kaptam két nappal ezelőtt egy öt filmből álló csomagot, és így kaptam meg az utolsó megrendelésemet. 

Jobb dolgom nem volt, szóval a mai napon meg is néztem. A polcra fel is került, s talán 2-3 év múlva ismét előveszem megtekinteni. 

Címke , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük