Remastered!?

Nagyjából hét évvel ezelőtt volt az a pont, amikor letöltöttem egy HD felbontású tesztvideót, hogy megnézzem, hogy egyesek mire verik a nyálukat, amikor filmek, sorozatok kapcsán minőségi szempontból a 720p, 1080p szavakat használták. A teszt videó meggyőzött, majd pedig próbáltam én is ebben a formátumban beszerezni jó pár filmet, de eszköz, azaz nagyobb tárhelyű merevlemez, és TV nélkül sajnos ez a dolog kiesett egy ideig. Majd hat évvel ezelőtt megvásároltam az első Full HD felbontású LCD TV-t, és akkor már konkrét terveim voltak az eredeti tartalmakat illetően. Az más kérdés, hogy idővel teljesen máshogy alakultak a dolgok, s a kezdeti fellángolás az árak miatt úgy alakult, hat év alatt összesen 45 darab eredeti lemezzel rendelkezem.
Természetesen mindig nézem a jelenlegi kínálatot, s sokat is ki is szemelek, de csak a kivételesek azok, amelyeket meg is vásárolok. Főleg ilyen 5-6 ezer forintos áron. Azonban azt hiszem nálam a december 15. be lesz karikázva, ugyanis érkezik a gyermekkorom kedvenc filmje, a Jumanji. Korábban már kapható volt, igaz csak magyar felirattal, azonban is remastered kiadás érkezik, ami elméletileg jobb minőségű lesz, mint a korábban megjelent. Mindezek mellett persze az sem elfeledhető, hogy a “majom trilógia” utolsó darabjáról lemaradtam, hiszen ide nem jutott el. Így viszont karácsonyra meglepem magam a két filmmel, hátha lesz akciós ára. 

A borító szerintem elég kiemelkedő lett az előzőhöz képest, valamint érkezik a hagyományos Blu-ray változat mellett fémdobozos kiadásban, 3D-ben is elvileg, valamint 4K változat is tiszteletét teszi itthon. 

Címke .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük