Életem legcikibb randija

Imádom én a Gyakori kérdések nevű oldalt, mert valahogy mindig találok rajta egy-két olyan kérdést, amin gyakorlatilag kifekszek.
Természetesen már gyűjtik a megbotránkoztató, teljes IQ hiányról árulkodó kérdéseket kép formájában, azonban akadnak igazi csemegék, melyek többnyire törlés áldozatául esnek. Persze legtöbbször az ok, hogy a kérdést feltevője gyakorlatilag kamuzott. Önmagában valóban megérdemli, hogy a szóbanforgó kérdés törlés áldozatául essen, azonban akadnak olyan kérdések, melyeken aztán lehet igazán jót röhögni. Én is találkoztam nem is eggyel, ezekből csak kevés élte túl a moderátori intézkedést.
Tény és való, hogy a részletek mögött található kérdés feltehetően semmilyen valóságalappal nem rendelkezik, de ettől függetlenül rendkívül poénos az illusztrált képekkel. A magyar “verzió” itt érhető el, míg az angol itt képekkel illusztrálva. Természetesen utókornak ezt kötelező megőrizni, ezért a részletek mögött megtekinthető a “történet”.

Életem legcikibb randija?
(Hogyan tegyem túl rajta magam?)

Lehet hogy kamunak fog hangzani de nem az, bocsi hogy hosszú de ilyen még nem történt velem, érdemes végigolvasni, azt hiszem sosem fogom elfelejteni. rohadtul érzem magam, bárcsak megdglenék, ugyhogy előre is bocsi a helyesírásért. Azóta nem mertem kimozdulni itthonról és most is verejtékben úszva, elpirulva írom le ezt a történetet.
Hogyan tehetném magam túl rajta?
Szóval felhívtam a csajt és megkérdeztem hogy van-e kedve kijönni kávézni egyet. Belement, elmentünk egy helyes kis kávézóba, minden jól ment jót beszélgettünk. Aztán azt mondta: “A szobatársam kinai kaját csinál ebedre. Szeretnél átjönni és ebédelni? Mindig jóval többet csinál a kelleténél. Már ekkor éreztem enyhén, hogy nagy dolgot kéne intéznem, de nyilvános helyen nem szeretek wc-ni. De úgy éreztem nem utasíthatom vissza mert ez egy jó alkalom, hogy megismerjük egymást.
Szóval felmentünk hozzá, és ettünk egy kis kaját, ami nagyon finom volt, de úgy éreztem széthasadok és bef*sok. Először nem akartam kimenni a mosdóba mert nem akartam az egész lakást elárasztani szaggal (kis lakás volt), de muszáj volt.

És innentől kezdődött el az elképzelhető legrosszabb forgatókönyv.

Odaállok a wc-hez, és nagy dilemmával állok szembe: nagydolgot és kisdolgot is kell intéznem ÉS merevedésem van!!! Most mi van? Melyiket rendezzem először?
Szóval előre hajolok és megpróbálok belecélozni a wc csészébe, de ahogy elengedem magam a végbélizmom is elenged és elkezdett jönni a …

Ezért cserélek és megpróbálom a nagydolgot elintézni, de ahogy elengedtem magam elkezdett összevissza fröcsögni a sárga.. (akkor már épp ültem).

Ösztönöse felpattantam és egy adag lecsúszott a csésze mellé, a földre…

Nagynehezen abbahagytam mindent oltári fájdalmak közepette, és most jön a nagy kérdés: vagy a padlóra nyomom? vagy a padlóra vizelek?

Megláttam a fürdőkádat és gondoltam beleülök és minden jöhet egyszerre és nem kell sokat takarítani!

Végeztem és elkezdtem leveretni a mocskot a zuhannyal és most jön a második legrosszabb.

Bekiabál, hogy mi a …t csinálok? Tusolok a mosdójában?
Ekkor már rohadtul zavarba jöttem és gondolom ha humorral oldom a dolgot megnyugszik meg én is, és kikiabáltam nyugodt hanggal poénkodva (már amennyire lehet egy ilyen helyzetben), hogy igen, tusolok..
Erre ő visszaordította, hogy mi a ..t csinálok, azthiszem hogy szexelni fogunk?
Ez volt az a pont hogy már kiszállt belőlem minden emberi dolog a zavartól és a megalázottságtól és retardáltan kikiabáltam, hogy persze hogy fogunk.
Idegesen beszólt, hogy gyere ki, ez nem vicces! És hallottam hogy veri az ajtót, erre mondtam neki, hogy nehogy begyere, bizz bennem! Elveszti a türelmét és bejött és ott látott engem félig merev pénisszel és mocskos káddal, meg padlóval…

Ekkor volt az hogy ha most nem ájulok el a megalázottságtól, akkor soha! Elkezdett reszketni, eltakarta a szemét, és halkan mondja, hogy „mi a f..t csináltál?” és elkezdett sírni.
Én meg csak dadogtam, ár nem is emlékszem mit… ő zokogva mondta hogy takarítsam fel vagy hívja a házmestert. Beleegyeztem.

Kiment, én meg nekiláttam szerencsére volt papír bőven, de nem tudtam hogy a wc ilyen hamar megtelik, lehúztam és mi történik? Eldugult és kiöntötte a tartalmát a földre. Ekkor már sírtam.

Kimentem hogy elmondjam mi történt, de láttam hogy ott sír a barátnője vállán, rám nézett és ordibált hogy takarodjak, én próbáltam neki megmagyarázni, hogy mi történt, de nem hallgatott meg. Oké kimentem, és a folyosó végéről, egy nagy sikoltást hallottam, gondolom akkor látták meg hogy el van dugulva a wc. Ekkor sírva elkezdtem sprintelni.

Remélem soha nem találkozok vele, meg most is majdnem sírok. Szerintem soha nem fogok többet csajozni.

22F

A kérdés kiírásának időpontja: tegnapelőtt 19:33

2010.01.11.
Maga a kérdés nem lett törölve (még) a Gyakori kérdésekről. Természetesen akadt olyan, aki felismerte a történetet, s linkkel is ellátta a válaszolókat. Ahogyan lenni szokott akadnak olyanok, akik nem olvassák el az előttük lévő hozzászólást. A nagy leleplezés után is érkeznek a sziporkázó tanácsok, csak párat kiemelve:

Már bocsi, de te hülye vagy. Nagyon.
Merevedéssel miért nem lehet szarni? Annyi hogy ráülsz a wc-re, lefele hajtod a farkad és kész, akár egyszerre szarhatsz és hugyozhatsz is.

Az meg a másik, hogy már a kávézóban el kellett volna menned.

Amúgy annyira bírom az ilyen kis szégyenlős embereket, pf.. Nekem is csomó haveorm van aki úgy van vele hogy jajj kocsmába, étterembe, stb., nem megy el szarni mer ő csak otthon meg hogy ciki…..hát akkor szarjál be. Idióták.

Majd érkezik egy válasz

rajzokkal mégjobb 😀 oltári sztori, kár hogy lopott 😀 de akkoris hatalmas, jót röhögtem 😀 akkor is ha nem igaz még az eredeti sem 😀

… és még egy, közvetlenül a fenti alá

Én lány vagyok.
És a csaj tényleg p.csa, amiatt ne legyél szomorú, hogy vele elbasztad.De remélem azt nem is bánod.
A másik dolog ami történt…Hát nézd.Tényleg kellemetlen.Filmbe illő.De hidd el nekem a csajnak van jobb dolga is mint hogy erről magyarázzon meg ilyesmi.Ez közhely,de tényleg megeshet bárkivel.Tuti megesett már sokkal több cinkes dolog is.
És gondolj bele….Még a leges-leges-leges-legrosszabb esetben is max 1 évig még rágódsz rajta vagy a csaj még gondol erre de pár év múlva le se fogja sz@rnni.Nem is fogtok emlékezni egymásra.Tök más lesz az életetek meg minden.
Ne parázz, nézd a dolgok jó oldalát mert hogy az is van.Ha nagy dolgot kell csinálnod akor azt ne tartogasd soha:D
És ezért nehogy arra gondolj, hogy nem csajozol:D

Mi is a helyzet a szelektív olvasással? 😀

Egy bejegyzés itt

 1. G@bee

  ” Az nem jutott eszébe hogyha leül akkor elvégezheti mind a 2 dolgot egyszerre?”

  De ha áll a bré akkor nem tudja egyszerre csinálni!

  Egyébként FÚÚÚÚJ és LOOOOOL! 😀

 2. djzsuzska

  Vazzzzze, tényleg lementetted. 😀 És így képekkel sokkal jobb lett, mint a kép nélküli magyar verzió.
  Amúgy a sztori nagyon állat (jó, kicsit gusztustalan is), én a végén fetrengtem a röhögéstől. 😀 😀

 3. Alexa

  Na neee! Ki az az igénytelen aki kádba akar sz@rni?? Főleg egy idegennél?

  Azért képekkel tényleg jó. Nevettem én is. 😀

 4. mansy

  Hát… ebben az esetben nincs jó megoldás, de a legkevésbé szarabbat kellett vna választani. Sőt, 2féle is van a helyzettől függően:

  1. Ha f*sása volt a gyereknek, akkor én a helyében a padlóra vizelést választottam vna, néhány Wc-papírdarabbal felitatta vna és lehúzza, vagy akár ha volt bent felmosó, akkor azzal is felmoshatta vna, végül kimossa a kádban, és ha a csaj megkérdezi h mit zuhanyozik, akkor azt mondja, h kézmosás közben kifröcskölte a vizet és azt mosta fel, és szeretné kimosni a felmosót (még tök háziasnak is találta vna őt a csaj XD ).

  2. Ha pedig nem volt f*sása neki, akkor meg végezhette vna a nagy dolgot a metlakira és a végén összeszedte vna papírral, ahogy a kutyák után szokták a parkban – talán nem is kellett vna sok papír a megfogásához, ha elég kemény az állag.

  Na szóval, nem egyszerű a helyzet, és biztos nem járt vna nekem sem ilyen gyorsan az agyam, de a kád sehogy sem jutott vna eszembe.

 5. Dentorel A Bejegyzés szerzője

  “Az nem jutott eszébe hogyha leül akkor elvégezheti mind a 2 dolgot egyszerre?”

  Valószínűleg azért, mert a történet kitalált.

  “Vazzzzze, tényleg lementetted. 😀 És így képekkel sokkal jobb lett, mint a kép nélküli magyar verzió.”

  Én is nagyot röhögtem, mikor olvastam. Gondoltam le kéne menteni, meg képekkel még jobb lenne. 😀

  “LOL. Másodjára olvasom el, de még mindig visitva röhögök.”

  Még mindig jobb, mint ha röfögve 😀

  “én a helyében a padlóra vizelést választottam vna”

  Innen is sejthető, hogy kamu a történet. De poénnak kitűnő 😀
  Egyelőre még nem törölték a magyar oldalról.

  Egy biztos: én még ezen akarok röhögni egy csomószor, szóval itt a helye, lementve, képekkel illusztrálva. 😀

 6. bota24

  Hát ez tényleg szar ügy a szó szoros értelmében. Egyszer velem is történt egy hasonló jellegű dolog. Megismertem egy lányt egy Online játék (mmorpg,Jade dynasty) során és az első randinkon felmentem a lakására ami Székesfehérváron található meg.Jól elszórakoztunk,sokat nevettünk beszélgettünk ám a sok idő alatt ami eltelt az ismerkedés során megéheztünk.Mondta,hogy elugrik a TESCO-ba és megkérdezte,hogy megyek-e vele.Mondtam neki,hogy inkább megvárom itt és addig megnézem a képeket. Bele egyezett így hát én ottmaradtam.Tudtam jól, hogy a legközelebbi TESCO legalább negyed óra onnan plusz a sorban állás stb. Miután kilépett az ajtón rá 2 perce egy ötlet pattant ki az agyamból. Hideg téli napvolt ezért gondoltam lefürdök. Végül is miért ne? Ám kicsit hamarabb hazaért mint vártam,és akkor pont pancsoltam. Hát amikor benyitott meglepődött és előkapott egy óvszert a zsebéből majd levetkőzött és beült mellém. Ezután a kádban folytattuk a beszélgetést és belekezdtünk mellette egy másik dologba(nyilván van elképzelésetek róla ;)) Utána vacsiztunk és mentünk folytattuk később az ágyban is belekezdtünk. Ám valamit elfelejtett a barátnőm, hogy a szülei jönnek ebédre, de már előbb itt lesznek,hogy legyen idejük beszélgetni. Mi viszont 11:25 kor keltünk fel,arra,hogy a szól a csengő folyamatosan. A lány felugrott felkapta a nacit és nyitotta az ajtót én pedig csak néztem dülledő szemekkel,hogy a szülei jönnek be az ajtón én pedig ruha nélkül ott fekszek kényelmesen. A barátnőm kivezette őket a konyhába és gyorsan szolt nekem,hogy öltözzek fel és bemutat nekik. Felöltöztem minden megvolt és rögtön utána sor került a bemutatásra, és mivel nem csinált ebédet a későn kelés miatt elmentünk egy étterembe és ott folytattuk az ismerkedést. Röviden tömören ennyi. Bocs ha néha untattalak 🙂 ( 22/F)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük