War Of The Planet Of The Apes Teaser Trailer

Gyermekként csak jeleneteket láttam a klasszikus majmok bolygója filmből, mely nem fogott meg annyira. Nem tudom miért, de valahogy nem éreztem túlságosan kiemelkedőnek, s kisfiúként nem is nagyon érdekelt. Felnőtték hasonló a helyzet a klasszikus filmek felé, azonban meglepően jól szórakoztam az előzményként induló Rise Of The Planet Of The Apes-szen, majd a folytatásként érkező Dawn Of The Planet Of The Apes már instant moziban nézős darabbá vált. Nem véletlen, hogy mindkét filmet végül megszereztem eredeti adathordozón, s többször láttam már.

Az elmúlt másfél év mozgalma ki is verte a fejemből, hogy hamarosan ideje lenne egy újabb résznek, azonban ma rákeresve meglepődtem, hogy már van teaser előzetese, ami nem mond sokat, de sejtető, hogy hamarosan érkezik egy teljes értékű bemutató, hiszen a film júliusban debütál majd:

Apróbb-cseprőbb dolgokat olvastam a filmmel kapcsolatban, de mindenesetre az biztos, hogy újra meg kell majd néznem a szóban forgó két filmet, s mindenképpen moziban nézős alkotás lesz részemről.

Címke , , , .Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük