South Park: 22.évad

Kifutott a South Park 22.évada, amely igazából szebb napokat is látott szériák közé tartozik. Bevallom az elmúlt évek alatt történt változtatások miatt kénytelen voltam ismét megvárni, míg minden egyes epizód bemutatásra kerül, és így egyben megnézni az aktuális évadot. Amire szintén azt tudom mondani, hogy sajnos nem igazán akar visszatérni az eredeti önmagához. Bár feltehetően nem is tudna. 

Teljes bejegyzés

The Passage – 1×01 (Pilot)

A januárt vártam, mert több új széria is bemutatkozott, és bíztam benne, hogy majd találok valami kedvemre valót. De sajnos sorozatosan csalódnom kellett, és egyre inkább azon kell gondolkoznom, hogy vajon lesz-e még olyan széria, amely le tud majd kötni, és ódákat tudok majd róla zengeni. Úgy néz ki, hogy a tévécsatornák is biztonsági játékot játszanak. A The Passage-t nem vártam túlzottan, de bíztam abban, hogy a semmi várakozás miatt lesz épp befutó. Tévedtem.

Teljes bejegyzés

Roswell, New Mexico – 1×01 (Pilot)

Középiskolás koromban nagyon faltam a sorozatokat. Egyrészről nem nagyon volt más, amit csinálhattam volna, másfelől pedig akkor hagytam abba egy szériát, ha már véget ért. Mivel a szabadidőm jelentősen megcsappant, így végül elkezdtem befejezni azokat, amelyek már nem kötnek le. Annyira jól sikerült ez a dolog, hogy alig nézek már sorozatokat. Kivéve, ha nem egy korábbit nézek újra. De persze ott van az is, hogy a régi kedvencek lassan megkapnak új változatot. Ugyan a blog keretén belül soha nem volt írás róla, de annak idején bepróbáltam, és végigvittem a Roswell című sorozatot, amely valamilyen formában kapott egy feldolgozást. Sajnos.

Teljes bejegyzés

Drága örökösök – 1×01 (Pilot)

Mivel évek alatt az általam követett sorozatok száma már lassan a tíz darabot sem éri el, így úgy vagyok vele, ha valami érdekel, esetleg esélyt látok arra, hogy bejöjjön nekem, akkor teszek vele egy kört. A probléma persze az, hogy az esetek túlnyomó többségében persze pofára esek vele, de még így is hajlandó vagyok az új sorozatokat bepróbálni. Mivel úgy éreztem, hogy a magyar sorozatoknál kezd a minőség feljebb kúszni úgy döntöttem, hogy az elég erősen reklámozott Drága örökösök is mindenképpen bepróbálós lett. Az más kérdés, hogy gyönyörűen beégtem vele.

Teljes bejegyzés

Being Human US: 4.évad

Ha már nem volt jobb dolgom január első napján, akkor úgy döntöttem, hogy a legjobb, ha végül befejezem az amerikai Being Human-t, amiről továbbra is az a véleményem, hogy nagyon sok lehetőség meg lett volna benne, de sajnos ezzel az alkotók nem tudtak élni. Az utolsó évad már tényleg olyan volt, ahol azon kezdtem el gondolkozni, hogy ha nem ezzel szerették volna befejezni a szériát, akkor az újabb részeket már biztosan nem néztem volna meg. 

Teljes bejegyzés