Meg kell tanulni spórolni!!!

Decemberi munkám után körülbelül majdnem másfél hónap telt el álláskereséssel, mire találtam magamnak február közepén. A munka meg is kezdődött február végén és azóta is tart, aminek nagyon örülök. Habár már mutatkoznak jelei, hogy a jelenlegi munkahelyem anyagi háttere nem túl fényes, s ezen nekünk, mint dolgozóknak kellene változtatni, azonban kevés olyan jogokkal rendelkezünk, amellyel ez kivitelezhető lenne.
A lényeg persze az, hogy ezen anyagi oldal miatt sajnos az a pár nap februárban nem került kifizetésre. Ebből kiindulva sajnos elkezdtünk remegni, hogy talán a márciusi hónap sem lesz kifizetve. Azonban pénteken megjött a csodás megváltás, azaz szépen kézhez kaptam azt a bért, ami már megilletett! Ebből kiindulva másnapra a fizetésem egynegyede maradt meg, hisz az elmúlt hónapokban sok mindenből kifutottam, így sok mindent kellett pótolni. Legfőképpen az új telefonomnak örülök, habár még jelentős összeg maradt, de azt már csak vész esetére tartom, de annak is nagyobb hányadát a következő fizetés kiegészítésére tartogatom, hogy megvehessem az új tévémet, amit kiszemeltem.

Egyelőre minden oké, bár a szabadidőm jelentősen megcsappant. Főleg sorozatok bánják, amiket most kellene elkezdeni pótolni, hisz vészesen közeleg a május, amikor is megindulnak az évadfinálék, s bizony tornyosulnak a megtekintetlen epizódok főleg úgy, hogy akad olyan sorozat, amiben idén még bele sem kezdtem!