V (2009): 2.évad

Véget ért a tavalyi év egyik high-concept sorozatának a V második évada, mely kegyelem kenyéren jutott tovább, hisz az első évad nézettsége eléggé rossz ómen volt a sorozat jövőjével kapcsolatban, azonban az amerikai abc csatorna megkegyelmezett, s egy rövid 10 epizódos második évad erejéig berendelte a szériát.  Természetesen a második évad se tudott nézettségileg villantani, így feltehetően legkésőbb májusban megkapják a rajongók a lesújtó hírt, hisz előre láthatólag a sorozat nem fogja megkapni a harmadik évados berendelést.

Az első évad nekem sem nyerte el a tetszésemet teljes egészében, hisz jó pár olyan dolog volt a széria első etapjában, ami nem csak nálam érte el az idegesítő szintet. Valahogy sokat is felejtettem az első évad kapcsán, amire természetesen rásegített még az is, hogy bizony a sorozat második etapja midseason-ben idén januárban rajtolt el jó fél éves szünet után, hogy aztán az első évados finálé öt milliós nézettségével robogjon tovább a széria, mellyel sokkal esélyesebb, hogy a második évad tizedik epizódja volt az utolsó rész a sorozat történelmében.
Valahogy sokakkal egyetemben én is lemaradtam arról, hogy a szériával naprakész legyek, így többnyire 1-2 epizódos lemaradásaim voltak. Természetesen az hozzá kell tenni, hogy egyéb elfoglaltságaim miatt voltam ily módon lemaradva, hisz sokakkal ellentétben szerintem a második évad igen is fejlődést produkált az első évaddal szemben, noha ebben az évadban is voltak olyan dolgok, amiktől falnak mentem volna. Függetlenül ettől azért még elnéznék jó pár epizódot a sorozatból.

Teljes bejegyzés

A „fronton” minden oké!

Körülbelül alig egy hónapja adtam hírt magamról minden tekintetben. Sikeresen találtam magamnak munkát, ami minőségileg veri a decemberit, hisz a főnök rendkívül jó fej, a munkatársakkal is kijövök, kivéve természetesen azokat a perceket, amikor az én kapcsolatom kerül górcső alá, s különböző válogatott idiótaságokat vágnak be. Egyébként teljes egészében más, mint a decemberi volt, hisz a fizetés sokkal nagyobb továbbá a körülmények is kedvezőek. Már már annyira, hogy már pofátlanság lenne ezért fizetni is!

Ami viszont pozitívum mindenképp, hogy a fizetésemből jövő hónapban minden bizonnyal meg tudom venni a Full HD LCD tévémet amit kinéztem. Már most elkezdtem begyűjteni a HD tartalmakat, hogy legyen mivel tesztelni az új készüléket. Természetesen most áldom magam, hogy megvásároltam még januárban az 500 gigás merevlemezt, mely szépen telítődik HD tartalmakkal. Egyelőre persze csak az a kérdés, hogy mennyire lesz kivitelezhető minőségben a TV és a számítógép összekötése. De erre, ha minden igaz jó két hét múlva választ is kaphatok majd.

Időjárás is szerencsésen alakult múlt hétig, amikor is a hosszú hétvége kapcsán örömmel néztem elébe, hogy itt a tavasz. Kedvem jócskán letört, amikor a héten szépen rosszabbra fordult az időjárás, bár az előre jelzések szerint csak ezt a hetet kell majd kibírni ilyen körülmények között. Tél végeztével a kedvem is eléggé jóra fordult, szóval jelen pillanatban semmivel sincs problémám.