A zenélő szökőkút

Amikor elhatároztam, hogy felköltözök a fővárosba az első és legfontosabb dolog az volt, hogy mennyi helyre lehet kimozdulni. Sajnos odahaza hiába laktam megyeszékhelyen, sajnos ha bringára pattantam kevesebb, mint fél nap alatt be tudtam járni a várost. És kevés látványosság is volt.
Lassan két évvel ezelőtt, mikor felköltöztem azonnal nyakamba kaptam a várost. Leginkább a zöldes részek fogtak meg, így nem meglepő, hogy a Margit-sziget volt az egyik befutó. Sajnos a korlátozások miatt jelentősen visszafogott lett a kimozdulás, ámbár a tilalom miatt még nem ismert, hogy vajon idén mikor kezd el üzemelni a szökőkút, vagy hogyan is akarják megoldani. Ugyan képeket már tettem ki a blog keretén belül, de úgy döntöttem képek mellett korábban készült videókat is közzéteszem, hogy ne csak a telefonomon, vagy valamelyik merevlemez hátterében porosodjon. 

Áprilisi hóesés

Én az a fajta vagyok, aki szereti a havat, azonban tény, hogy ezt inkább télen. Mivel jelenleg szabadságon vagyok, így kifejezetten nem tetszik, hogy az, aminek decemberben, vagy januárban kellett volna jönnie megkaptuk áprilisban. Mai napon egyet reggel, egyet pedig délután. Érdekes élmény volt. 

Reggel viszonylag visszafogottan szállingózott, még el is gondolkoztam azon, hogy vajon kimenjek-e sétálni, hogy megnézzem milyen például a Margit-sziget hóesésben. Mivel elég magas épületben lakom, így nagyon jól rá lehetett látni a városra, mint ahogyan azt is lehetett látni, hogy délután mennyire erősen állt neki havazni. Azért bízom benne, hogy a későbbiekben ilyen nem lesz, és visszatér a tavasz, és igazi kirándulóidőt hoz majd magával.